30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı

Koç burcusun. Özelliklerini ne kadar taşırsın?

Hepsini. İnatçıyım. Lider ruhluyum. Her şeye hâkim olmak isterim. Eğlenmeyi severim.

Çok unutkanmışsın...

Evet sorma! Bu yüzden de yalan söyleyemiyorum. Pembe yalanlar söylesem bile hep patladım. Çok kötü bir his. O noktadan sonra, ne hissedersem söylemeye karar verdim zaten. Şimdi bir yere gitmeyeceksem açıkça “İstemiyorum” diyorum. Çünkü bir yalan söylersem üç saat sonra başka bir yerden paylaşım yapıp yakalanırım.

Üç kardeşsiniz, ikizin var. Filmlerdeki gibi mi, birbirinizin acısını hisseder misiniz?

İkiz olmak çok farklı bir duygu ama ablama (oyuncu Hande Soral) olan aşkım da bambaşka. İkisini birbirinden ayıramam. Yok, filmlerdeki gibi değil ama birimiz üzüldüğünde diğeri hissediyor.

Dört yıldır ekranda yoksun. Eşinin sana oyunculuğu bıraktırdığı doğru mu?

Eşim Hakan (Baş) başarı odaklıdır, başarılı olmam için yapmayacağı şey yoktur. Oyunculukta da en büyük destekçim. Asla onun üstüne böyle bir yük bindirmem.

O halde yeni projeler geliyor mu?

Clear’la iki senedir devam eden işbirliğimiz var. Kadınlara özgüven mesajı veriyoruz. Şimdiye kadar okuduğum senaryolarda kendimi bulamadım. Ama iki senedir oyunculuğu çok özledim. Yeni bir projeyle geliyorum. Çok detay veremiyorum. Bir yandan ‘Sosyalben’ sosyal sorumluluk projesini yürütüyorum.

Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi!