2023’ün en güçlü 12 ailesi ortaya çıktı!

2. ROTHSCHİLD AİLESİ

Suud Hanedanı gibi Rothschild Ailesi'nin soyu da 1700'lü yıllara kadar uzanmaktadır. Meyer Amschel Rothschild, Hamburg merkezli dahi bir bankerdi, ancak gücü bununla sınırlı değildi.
Sonunda uluslararası üne kavuştu ve 5 oğlunun her birini banka açmaları ve hanedanını tüm Avrupa'ya yaymaları için farklı ülkelere gönderdi. Tüm oğulları da aynı şeyi yapmak üzere gönderildi ve açıkça görüldüğü üzere başarılı oldular.
18. yüzyıl boyunca Rothschild ailesi dünya para birimlerinin çoğunun arkasındaki istikrar sağlayıcı güçtü ve bunu yaparken iyi para kazandılar. Rothschild hanedanlığının zirvesindeyken, dünyanın gördüğü en zengin aileydiler.
Bununla birlikte pek çok hikâye ortaya çıktı. Başkanlık suikastlarının arkasında Rothschild'lerin olduğu, İkinci Dünya Savaşı'nda Alman savaş makinesini finanse ettikleri ve 1800'lerden bu yana her savaşın iki tarafını da kâr elde etmek için yarattıkları ya da finanse ettikleri söylendi. Rothschild imparatorluğu yüzyıllardır sayısız komplo ve yarı komplo teorisine konu olmuştur.
Komplolara, yalanlara ve abartılara rağmen, Rothschild ailesinin 2023'te bugün bile siyasette çok fazla güce ve etkiye sahip olduğunu söylemek oldukça güvenlidir.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!