19 yıllık peri masalı tek celsede bitti! Sosyeteyi sarsan ayrılık

Mal paylaşımı sorun yarattı

Aslında artık Bettina Hakko da boşanmayı kabul ediyordu ama iddialara göre mal paylaşımı konusunda anlaşamıyordu. Yazılıp çizilenlere göre Bettina Hanım Cem Hakko’nun Vakko’daki hisselerinin yarısını, yönetiminde olduğu Vakko Wedding’in de tamamını istiyordu. Bu sırada tekne fotoğrafları ortaya çıkıp ilişki alenileşince Cem Hakko’nun eşine tazminat ödeme ihtimali gündeme geldi.

Cem Hakko’nun avukatı ünlü hukukçu Kezban Hatemi, Bettina Hakko’nunki Coşkun Hukuk Bürosu oldu. 16 Ekim’de görülecek çekişmeli boşanma davasından önce gazetelerde bir takım haberler yer aldı. İddiaya göre Cem Bey’in elinde Bettina Hanıma ait ahlaka aykırı görüntüler vardı. Bu haberler boşanırken daha az tazminat ödeme girişimi olarak yorumlandı.

Cem Hakko son anda davasını geri çekti, Bettina – Cem Hakko çifti 20 Ekim 2006’da “fikren ve ruhen anlaşamadıklarını ve şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını” ifade ederek boşandı. Bettina Hakko bu boşanmadan o dönem için rekor sayılan toplamı 18 milyon lira eden hisse, gayrimenkul ve nakit para aldı.

Bettina Hakko’nun bir isteği de Hakko soyadını taşımaya devam etmek oldu. Hatta o dönem gazetelere “Kocamdan vazgeçerim soyadımdan geçmem” demiş, oğluyla aynı soyadını taşımak istediğini söylemişti. Bir süre kullandı da, ama Cem Hakko 2010’da Bettina Hakko’ya soyadını kullanmaması için avukatları aracılığıyla ihtarname çekince evlenmeden önceki ‘Machler’ soyadına döndü.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?