19 yıllık peri masalı tek celsede bitti! Sosyeteyi sarsan ayrılık

Aileler araya girdi

Cem Hakko İsviçre’de öğrenim görürken tanıştığı Bettina Hakko ile 1982’de evlenmişti. Çift 2006’da boşandı

Bettina Hakko başlangıçta evliliğini bitirmek istemedi. Cem Hakko ile henüz 21 yaşındayken evlenmiş, memleketi İsviçre’yi bırakıp Türkiye’ye yerleşmişti. Üç çocuklarından Pia 20, Katia 18, Can 8 yaşındaydı. 46 yaşındaki Bettina Hakko bir süre İsviçre’ye ailesinin yanına giderek üç çocuğunun babasına zaman ve alan tanıdı.

Cemiyette örnek gösterilen çiftin barışması için Vakko ailesi de devreye girdi, oğullarını bu ilişkiden vazgeçirmeye çalıştı. Ama Ronit Gülcan Cem Hakko aşkı güçlenerek devam etti.

Ağustos 2006’da Cem Hakko ve Ronit Gülcan’ın Göcek’te tekne tatili yaparken fotoğraflarının çekilmesi sona yaklaşan evlilikte bir dönüm noktası oldu.

Çiftin aşkı ilk kez 2006’da Göcek tatili sırasında Şamdan dergisi tarafından çekilen bu fotoğrafla alenileşti

Daha sonra Şamdan dergisine röportaj veren Bettina Hakko, ilişkiyi bildiğini, fotoğrafları gördüğünde şaşırmadığını söyleyecekti: “Sadece gazetecilerin orada olacağını bile bile tatil için Göcek’i seçmelerine şaşırdım. Mayıs’tan beri görüşmüyoruz. Çocuklar zarar görmesin diye anlaşarak boşanmaya karar vermiştik. Ancak Cem, fotoğraflarının yayınlanacağını öğrenince, bu centilmenlik anlaşmasını bozup boşanma davası açtı. Bunu da bir gazeteye söyledi. Beni Ronit Gülcan’la bir kez aldatmıştı. Böylece ikinci kez aldatmış oldu.”

Hakikaten de ilk davayı Cem Hakko açtı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?