Altın ve dolar yatırımcısına çarpıcı uyarı! Her şey bir anda değişecek

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalında yatırımcıları uyardı. Memiş, dolar ve altın piyasasında önümüzdeki günlerde hareketlilik beklediğini aktardı ve ipuçları verdi.

Altın ve dolar yatırımcısına çarpıcı uyarı! Her şey bir anda değişecek - Sayfa 1

Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalından yatırımcılara uyarılarda bulundu. Memiş, dolar ve altın piyasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Memiş, yaptığı açıklamalarla yatırımcılara birkaç ipucu da verdi.

18
Altın ve dolar yatırımcısına çarpıcı uyarı! Her şey bir anda değişecek - Sayfa 2

Memiş, doların ani bir şekilde 35 lirayı zorlayabileceğini aktardı ve bir hafta içinde, "34,65-35 lira aralığında bir hareket bekliyorum" ifadelerini kullandı ve bu potansiyel sıçramaya ilişkin yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini aktardı.

28
Altın ve dolar yatırımcısına çarpıcı uyarı! Her şey bir anda değişecek - Sayfa 3

HAFTA SONUNU İŞARET ETTİ
Jeopolitik gelişmelerin altın fiyatlarına olan etkisinin göz ardı edilmemesi gerektiğini aktaran Memiş, ons altının 2470-2530 dolar bandında seyir edeceğini aktardı.

38
Altın ve dolar yatırımcısına çarpıcı uyarı! Her şey bir anda değişecek - Sayfa 4

Memiş, gram altın yatırımcılarına ise alımlarını hafta sonuna kadar tamamlamalarını önerdi. Gram altının 2800-2810 lira seviyesinde olduğunu, ancak bu fiyatların hızla değişebileceğini kaydetti.

48