Altın ve dolar tepetaklak oldu! İslam Memiş'ten uyarı gecikmedi! - Sayfa 16

GRAM ALTIN İÇİN ALIM FIRSATI VEREN SEVİYELER

Fiyatların bir miktar daha geri çekilebileceğinin altını çizen İslam Memiş, “Fiyatlar çöktü, sert bir şekilde geriledi. Bir miktar daha bu gerileme devam edecektir. İlk kademeli alım yapacağınız gram altın seviyesi 880 lira. Ons altın 2 bin dolar seviyesini kırmışken 1880 dolara düşeceğini söylemek de her babayiğidin harcı değil. 

1620
Altın ve dolar tepetaklak oldu! İslam Memiş'ten uyarı gecikmedi! - Sayfa 17

Gram altını kademeli alabilirim, bugün de olabilir 890'dan başlayarak alabilirim. 900 lira seviyesinin üzerinden almayın. Bugün kademeli alım yapan arkadaşlar bu olumlu rüzgârın geçici olacağını düşünmeli. Bu fiyatlar düşüş anlamında kalıcı olmayacaktır” dedi.

1720
Altın ve dolar tepetaklak oldu! İslam Memiş'ten uyarı gecikmedi! - Sayfa 18

“AMAÇ ENFLASYONU UNUTTURMAK”

“Net bir şekilde söyleyeyim bu fiyatlar kalıcı değil, kademeli bir şekilde al” diyen İslam Memiş, “Bu yalancı bahar esintisi kalıcı değil. Kontrollü bir şekilde bu süreç devam edecek. Maksat insanlara enflasyonu unutturmak. İnsanlar önümüzdeki aylardan itibaren Merkez Bankalarının faiz artışlarına odaklanacaklar.

1820
Altın ve dolar tepetaklak oldu! İslam Memiş'ten uyarı gecikmedi! - Sayfa 19

Bakalım yatırımcılar bu kez tuzağa düşecek mi? Enflasyonun olduğu yerde altın ve gümüş kraldır arkadaşlar. Aldın aldın, almadın bekledin, hazır düşük fiyattan aldığını sattın, geçmiş olsun kardeşim” şeklinde değerlendirmede bulundu.

1920