Altın fiyatları için çarpıcı analiz! Tarihi rekor işaret edildi - Sayfa 6

Yapı Kredi ise günlük bülteninde bugün saat 16.30'da açıklanacak olan ABD istihdam verilerine dikkati çekerek, "Sonuç, beklentiler civarında veya beklentilerin altında olursa kıymetli madenler yükselişini sürdürebilir. Altında teknik olarak kritik direnç seviyesi olarak gördüğümüz 2.070 dolar seviyesini artık kritik destek seviye olarak takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

615
Altın fiyatları için çarpıcı analiz! Tarihi rekor işaret edildi - Sayfa 7

Ahlatcı Yatırım da sabah bülteninde "Gram altında sınırlı kar satışlarının görüldüğü ve hızlı fiyat artışlarının görülmesi ile kar satışlarının olacağını düşünmekteyiz. Teknik olarak ilk direnç seviyesi 2 bin 220 TL takip edilirken, bu seviye üzerinde 2bin 230 TL ve 2 bin 240 TL seviyesi direnç bölgeleri olarak takip edilebilir.

715
Altın fiyatları için çarpıcı analiz! Tarihi rekor işaret edildi - Sayfa 8

Geri çekilmelerde ise 2 bin 200 TL noktası ilk destek olarak talep edilebilir. Bu fiyatlama altında 2190TL ve 2180TL seviyeleri diğer destek bölgeleri olacaktır" dedi.

815
Altın fiyatları için çarpıcı analiz! Tarihi rekor işaret edildi - Sayfa 9


"HER GÜN REKOR TAZELEYEN BİR YÜKSELİŞ TRENDİ VAR"

İslam Memiş'in açıklamaları ise şöyle:

"Altın fiyatlarında hem ons altın hem gram altın tarafında sert yükselişler var. Her gün rekor tazeleyen bir yükseliş trendi var. Bu yükselişler bizim için sürpriz değil. Çünkü bu yıl 3000 TL seviyesi üzerinde rakamları beklemeyi devam ediyoruz.

915