Gündem
24 Haz 2011 11:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

ALTAYLI VEDA EDİYOR! ARTIK EKRANLARA NEDEN ÇIKMAYACAK?

Fatih Altaylı yine canlı yayında küplere bindi ve artık televizyon programı yapmayacağını söyledi. Peki neden? VİDEO

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programının sunucusu Fatih Altaylı’nın başı yine izleyici malili ile belada. Fatih Altaylı’nın izleyici mailleriyle kavgası dün gece de devam etti.

Bir izleyicinin Fatih Altaylı’nın programda canlı yayında gözlüğünü sallaması ve oturuşunu eleştirmesi bunu terbiyesizlik olarak nitelendirmesi Fatih Altaylı’yı yine kızdırdı.

Altaylı bunu terbiyesizlik olarak düşünenlerin programı izlemeyebileceğini ifade ederek “Biz burada 3-4 saat put gibi oturacak halimiz yok. Kusura bakmayın. Bunlara takılıyorsanız kusura bakmayın. İzleyici velinimet falan zannetmeyin. Biz burada konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. İsteyen dinler, istemeyen dinlemez. Bizim için velinimet konuklarımız. Merak etmeyin yakında da televizyon programı yapmayacağım. Bunlardan canım sıkıldı. Abuk subuk maillerden canım sıkıldı. Bu iş için ekstra bir para aldığımız bir para da yok. Biz keyif almak, izleyicinin bilgi açlığı duymalarını sağlamak için sabahlara kadar program yapıyoruz. Ama emin olunuz ki artık bu maillerden çok sıkıntı geldi bana yapmayacağım. İnsanın asabını bozmaya bir kişi bile yeter.” dedi.

İzleyicisine isyan etmeye devam eden Fatih Altaylı “Onlara uygun Nihat Doğan var. Tam kalemleri, izleyicilere saygılı, Türkiye’ye sevgili. Milli formalarla havaalanında omuzlarda, gitsinler bundan sonra Nihat Doğan’larla uğraşsınlar. Hatta SMS de atabilirler.” dedi.

İzleyicisine sitem eden Altaylı, Ahmet Kaya’dan mezarı başında helallik isteyen Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e de eleştirdi. Ertuğrul Özkök’ü “Bir insanın hayattayken kırdığı bir insanın mezarında özür dilemesinin hiçte eleştirilecek bir tarafı yok. Ama kalkıp bunu 20-30 kare fotoğrafla bunu gazete sayfalarında yayınlaması hoş değil.” dedi.

Bu sözler üzerine programın konuğu TBMM eski Hüsamettin Özkan’da bu durumu hoş bulmadığını söyledi.

ALTAYLI ARTIK EKRANLARA NEDEN ÇIKMAYACAK? İŞTE O VİDEO...