Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 14

Dolandırıcılık şebekesinin lideri olan Yiğit Tufan'ın para transferi için kullandığı yöntem devreye sokuldu. Almanya'da paranın büyük bir kısmı ile önceden planlanan bir adreste tanesi 3 milyonu bulan lüks saatler satın alındı

1418
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 15

Dikkat çekmemek adına saatler önceden belirlenen kuryeleri teslim edilerek, Avusturya'da bekleyen özel jetlere binip Türkiye’ye gelmesi sağlandı. Kuryelerden toplanan saatler, daha sonra nakit paraya dönüştürüldü. 

1518
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 16

Paketlenen banknotları ATM'lere takılacak para kasetlerine yerleştirmekle görevli olan Gündoğan, ülkedeki Paskalya tatilini fırsat bilip soygun gerçekleştirmiş, soygun dört gün sonra anlaşılmıştı. Gündoğan'ın paraları iki çöp konteynerine doldurup dışarıya çıkardığı ve kiraladığı minibüse yüklediği belirlenmişti. Gündoğan kapıları ve garajı yakınlaştığı güvenliğe açtırdığı tespit edilmişti.

1618
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 17

Ordulu Yasemin Gündoğan'ın ülkeden kaçışına Büşra S.'nin (25) yardım ettiği belirlenmiş, evinde 26 bin euro bulunan Büşra S., Bremen Eyalet Mahkemesi'nce üç yıl hapis cezası almıştı.

1718