Aleyna Tilki'nin paylaştığı ilginç iş ilanı olay oldu! 'Bahar Candan'a benzemeye başladın' - Sayfa 5

'Sen Bahar Candan mısın' tepkisi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu açıklamasıyla sosyal medyada takipçilerinden eleştiri aldı. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ın verdiği 'arkadaş ilanı'na benzetilen paylaşımının cok gereksiz olduğu ifade edildi.

518
Aleyna Tilki'nin paylaştığı ilginç iş ilanı olay oldu! 'Bahar Candan'a benzemeye başladın' - Sayfa 6

Genç popçu Aleyna Tilki, İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan Tilki, "Sence ideal bir buluşma nasıl olmalı?" sorusuna da yanıt verdi.

618
Aleyna Tilki'nin paylaştığı ilginç iş ilanı olay oldu! 'Bahar Candan'a benzemeye başladın' - Sayfa 7

Tilki, "Önceden beni tanıyor olması lazım. Bana ismini gizleyerek ayıcıklar, çiçekler yollaması lazım... Evimi öğrenemez de kulisime, işe gittiği yerlere çiçekler özellikle ayıcıklar, oyuncaklar gönderecek. Ben de 'Bu kim?' diye merak edeceğim ama vizyonlu ayıcıklar istiyorum, vizyonsuz ayıcıklar istemiyorum. 

718
Aleyna Tilki'nin paylaştığı ilginç iş ilanı olay oldu! 'Bahar Candan'a benzemeye başladın' - Sayfa 8

Sonra bir gün artık kim olduğu çıkacak ortaya. Hemen numaramı alacak ama bilmiyorum nasıl alacak… Ardından bir yer ayarlayacak ama tek buluşmak istemem, hemen baş başa kalamam. Arkadaş ortamında buluşalım. Gelirken bir şey getirmesin ancak sonrasında 'Görüşmemiz çok güzeldi' diye ayıcık yollasın." ifadelerini kullandı.

818