Gündem
13 Nis 2012 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

AKŞAM GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ KÜÇÜKKAYA'DAN SONER YALÇIN'A YANIT! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Akşam'ın tepe ismi İsmail Küçükkaya, Soner Yalçın'ın son kitabındaki eleştirilere yanıt verdi..

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, Odatv davası sanığı gazeteci Soner Yalçın’ın Samizdat-Hakikatlere Dayanacak Gücünüz Var mı? isimli son kitabındaki eleştirilere twitter’dan yanıt verdi..

İşte Küçükkaya’nın zehir zemberek açıklamaları :

Zorunlu bir aciklama. Cezaevindeki birine hiçbir sekilde suçlama yöneltmemek gerekir, bugüne dek hep sustum ama bu kez yanıt vermeli.

1- soner yalcin kitabinda hakkimda bazi iddialarda bulunmus, hakkidir ama yalanlarini duzeltme, kendi hakkimi korumanin mutlak geregi.

2- Yayin yonetmeni oldugum ilk gunden itibaren hakkimda karalama kampanyasi baslatti. Gurkan hacirdan rica ettim, soneri ilk ve son gorusumdur.

3- Soner yalcina beni taniyip tanimadigini sordum, daha ilk gunden niye kara propagandaya basladigini da. GYY olarak ilk yazimi gosterdi.

4- oradaki ’saraptan anlamasam bile haberden anladigim’ bolumu renkli kalemle isaretlenmisti. ’Iste bu’ dedi, ideolojik manifestoymus.

5- Hakkimda defalarca benzeri kampanyalari yuruttuler, umursamadim. ama kitabi araciligiyla bir yenisini daha eklemesine izin veremem.

6- cok sonradan ogrendim ki, serdar turgut doneminde bile yonetime gelip aksamin gyy’ne talip oldugunu ogrendim. Bu, pekcok seyi acikliyor. butun kalbimle dilerim ki, en kisa zamanda cezaevinden cikar. Ama korkarim kotu aliskanliklarini birakmaya hic niyeti yok.

7- mektuplari elime hic gecmedi, yoksa memnuniyetle yayinlardim. Kitabiyla ilgili yazarlarimiz aksamda yazdi, kitap ekimizde haber yapildi.




MEDYARADAR- ÖZEL