Gündem
11 Tem 2010 17:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

AK PARTİLİ YÖNETİCİLER POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE GAZETECİ DÖVDÜ!

AK Partili meclis üyeleri, polisin gözü önünde iki gazeteciyi tekme tokat dövdüler!

AK Parti Çayırova Belediyesi meclis üyeleri ve AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yeşilkaya’nın, ilçe karakolunda gazetecilere saldırdığı iddia edildi.

Olay, dün gece saat 23.00 sularında Çayırovada yaşandı. AK partili yöneticilerle Çayırova Fatih Caddesi yolu üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy parkında oturan Sanayi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü gazeteci Uğur Saray önce parka gelen Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Hamdi Yeşilkaya’nın sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Yeşilkaya hakkında Gebze bölgesinde yayın yapan gazetelerde yazdığı köşe yazıları ile gündem oluşturan Saray uğradığı saldırı ardından Çayırova merkez karakoluna şikayete gitti.

Merkez karakolunda verdiği ifade sonrası karakoldan ayrılması esnasında yine AK Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi olan Orhan Keskin tarafından sözlü saldırıya maruz kalan Uğur Saray ve beraberindeki gazeteci İHA İl Temsilcisi Şenol Aydın, AK Partili yöneticiler tarafından polislerin gözü önünde karakol çıkışında tekme tokat dövüldü.

Az sayıdaki emniyet güçleri kavgayı zor önledi. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda polis, gazetecileri darp eden AK Parti Çayırova Belediye Meclis Üyesi Hamdi Yeşilkaya ve Orhan Keskin ile AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yeşilkaya ve beraberindekiler Harun Yeşilkaya, Selami Yeşilkaya, Veysel Türk’ü gözaltına aldı.