Gündem
11 Mayıs 2024 13:46 Son Güncelleme: 11 Mayıs 2024 23:30

Ajansı Şişli’ye taşıdılar! Şişli BVG Creative Belediyesi!

Gülay Atığ’dan beri adı hep skandallarla anılan Şişli Belediyesi’yle ilgili günlerdir şikayetler geliyordu. Taşyapı’nın 72 katlık rezidansı için kendini siper eden Resul Emrah Şahan, belediyeye getirdiği sınıf arkadaşının çalışanlarına uyguladığı zulme sessiz kaldı. Şahan’ın sınıf arkadaşı, BVG Creative Ajansı’nı Şişli Belediyesi’ne taşıdı. Belediye çalışanları maaşlarını eksik alırken, Ajans hizmeti verecek olan ekibe özel odalar hazırlandı, son model eşyalar alındı.

Muammer Keskin’den 2.5 milyar borçla belediyeyi devralan Resul Emrah Şahan'ın ilk işi seçimde kampanya direktörü olan sınıf arkadaşı Filiz Ayseli Coşkun’un kocası Sinan Coşkun'u Medya Koordinatörü göreviyle belediyeye getirmek oldu. ’İyi de her CHP’li belediyede bunlar oluyor’ dediğinizi duyar gibiyim. İşte hikayede burada başlıyor…

ÖZEL ODA HAZIRLANDI, ÖZEL MOBİLYALAR ALINDI

Şişli Belediyesi'nde çalışan binlerce emekli neredeyse aylardır kök maaşlarını alıyor. Belediyede para olmadığı için aylardır kök maaşa muhtaç çalışıyorlar. Tam da böyle bir ortamda belediyeye gelen Filiz Ayseli Coşkun için belediyenin para muslukları sonuna kadar açılmış. İlk olarak kocasını koordinatör yapan Coşkun, şirketi BVG Creative'yi Şişli Belediyesi’ne taşımış. Evet yanlış duymadınız. Ajansta ne kadar adam varsa hepsi şu anda Şişli Belediyesi’nde. Coşkun’un kendisi ve ekibi için özel odalar hazırlandı. Son model mobilyalar ve televizyonlar yerleştirildi.

FİLİZ AYSELİ COŞKUN

TEMİZLİKÇİ GELMİYOR!

Personelin yüzüne dahi bakmayan Coşkun, yapılan işleri de beğenmiyormuş. Üstelik beğenmediği işleri bağıra bağıra söylüyormuş. Kendi personelinin odası her gün temizlenirken, diğer odalara 15 gündür temizlikçi uğramıyor. Belediyede bütün müdürleri onlar belirleyecekmiş. İlk müdürü de Giresun’dan transfer ettiler. Giresun’dan kendi akrabalarını Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Şefi yaptırdılar. Adeta DEM Parti’nin Eş Başkanlık sistemi uygulanıyor. Öyle ki bazı çalışanlar Coşkun’un mobbingine daha fazla dayanamayarak istifa etmeyi tercih ettiler.

SİNAN COŞKUN

İDE’YE ŞARKI ÖDÜLÜ!

Coşkun'un, sınıf arkadaşı olan Resul Emrah Şahan’ın danışmanlığı için düşündüğü isim ise medyanın yakından tanıdığı biri. O isim, 31 Mart seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu’na şarkı yazan Meral Akşener'in Basın Danışmanı Murat İde’den başkası değil. İde şimdilik dışarıdan destek veriyor ancak kısa sürede belediyede danışman olarak işe başlayacağı konuşuluyor.

MURAT İDE

HERKES İZNE ÇIKIYOR!

Şişli Belediyesi’nde 15 gün önce sağlık gerekçeleriyle izne ayrılan bir personel ile konuştum. Anlattıkları bir hayli ilginçti, İşte sizin de okurken şaşıracağınız o satırlar:

"Aylardır eksik maaş alıyoruz. Buna rağmen işimizi layıkıyla yapmaya devam ediyoruz. Biz yıllardır burada çalışıyoruz. Bize hep ‘Başkasının adamı’ muamelesi yapılıyor. Bizim odamıza 15 gün temizlikçi uğramıyor. Onların odaları ise günlük temizleniyor. Sanırsınız sınırsız harcama bütçeleri var. Bunu gözümüze soka soka yapıyorlar. Kendileriyle aynı anda belediyede işe başlayan iki kişi bunların mobbinginden kaçtı. Şu anda herkes izne ayrılmak için sırada. Zaten belediyede oturacak yer yok. Muammer Keskin son dönemde yüzlerce kişi aldı. Şimdiki başkan da bu kişileri çıkardı. Ancak onları çıkardıktan sonra belediyede yüzlerce kişi iş başvurusuna geldi. Özel Kalem Müdürlüğü’nde iğne atsanız yere düşmez. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in yeğeni memur yapıldı. Onunla başladılar. Arkası gelir’’