Ahu Tuğba'nın ölümüyle ile ilgili acı gerçeği Nuri Alço açıkladı: Kızı Anjelik'i dinlememiş

Yeşilçam'ın önemli oyuncularından Ahu Tuğba'dan, Amerika Miami'de yaşadığı trafik kazası ve Koah hastalığıyla verdiği mücadele sonrası kötü haber geldi. Yaşamını yitiren ve sevenlerini yasa boğan Ahu Tuğba ve kızı Anjelik'in annesine sözleriyle ilgili acı gerçeği ise rol arkadaşı Nuri Alço açıkladı.

Ahu Tuğba'nın ölümüyle ile ilgili acı gerçeği Nuri Alço açıkladı: Kızı Anjelik'i dinlememiş - Sayfa 1

Nisan ayında geçirdiği trafik kazası sonrası 8 saat süren bir operasyon geçiren oyuncu Ahu Tuğba, 3 hafta yoğun bakımda kalmış ve sevenlerini korkutmuştu.

110
Ahu Tuğba'nın ölümüyle ile ilgili acı gerçeği Nuri Alço açıkladı: Kızı Anjelik'i dinlememiş - Sayfa 2

Mayıs ayında taburcu olan Tuğba, "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum" demişti. Sağlık durumundaki iyileşmeler sonrası hayranlarını sevindiren Tuğba, Haziran ayında tekrar hastalanarak yoğun bakıma kaldırılmasıyla herkesi endişelendirdi.

210
Ahu Tuğba'nın ölümüyle ile ilgili acı gerçeği Nuri Alço açıkladı: Kızı Anjelik'i dinlememiş - Sayfa 3

TRAFİK KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Trafikte kırmızı araçta beklerken bir aracın hızla çarparak kaçtığını açıklayan Tuğba, arabanın adeta yerinden fırladığını ve ölümden döndüklerini açıkladı.

310
Ahu Tuğba'nın ölümüyle ile ilgili acı gerçeği Nuri Alço açıkladı: Kızı Anjelik'i dinlememiş - Sayfa 4

"Mutlaka Ayetel Kürsi'yi okurum. Bir de okumasak kazada öleceğiz demek ki" diyen Tuğba, aracı kullanan kişinin alkol ya da uyuşturucu kullandığını ve çarpan sürücünün bulunamadığını, güvenlik kamerasının ise ağaçlara denk geldiğini açıklayarak "Allah'ım kızımı koru" şeklinde dua ettiğini açıkladı.

410