Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya sert sözler: Ölüm sebebini açıkladı

Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Amerika'da hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, acı kaybının ardından ilk kez konuştu. Annesinin vasiyetine dair detayları paylaşan Anjelik, Nuri Alço'ya sert ifadedeler kullanarak "Kendini, annemin dostu lanse edip prim yapmaya çalışanlar var" dedi.

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya sert sözler: Ölüm sebebini açıkladı - Sayfa 1

Annesinin ölüm acısıyla yıkılan kızı Anjelik Calvin, ölümüne yaşadığı acı dolu anları, annesini nasıl bulduğunu, doktorların ne teşhis koyduğunu Günaydın gazetesinden Tuba Kalçık'a anlattı. Ahu Tuğba'nın bir haftadır uyku uyumadığını belirten Anjelik, "Ölmeden önceki gece alnını öptüm, "Seni çok seviyorum" dedim. Uyumaya gittim. Keşke ona sarılsaydım. İçimde ukde kaldı. Keşke biraz daha yanında kalsaydım" diye konuştu.

120
Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya sert sözler: Ölüm sebebini açıkladı - Sayfa 2

Ertesi gün annesinin uyuduğunu düşünerek rahatsız etmediğini, dışarı çıktığını ve gece 1 olduğunda ise "Çok uyudu" diye düşünerek odasına gittiğini belirten Anjelik

220
Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya sert sözler: Ölüm sebebini açıkladı - Sayfa 3

"Annemi iki elimle omuzlarından kaldırdım. Baktım buz gibi. Cesediyle karşılaştım. 'Anne' diye koşarak koridora çıktım. Komşumuza gittim, sonra polisleri aradım. Polisler sabaha kadar incelemeye aldı" şeklinde anlattı.

320
Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'ten Nuri Alço'ya sert sözler: Ölüm sebebini açıkladı - Sayfa 4

ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU

Annesinin 2 haftadır çok ateşli olduğunu, "Hastaneye gidelim" ısrarlarına rağmen reddettiğini söyleyen Anjelik, KOAH hastalığıyla mücadele eden Ahu Tuğba'nın nefes alamadığı için inlediğini belirterek

420