09 Oca 2014 18:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Ahmet Kekeç Zaman yazarına meydan okudu! Elinden geleni ardına koyma!

Ahmet Kekeç ile Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan arasındaki polemik durulmuyor.

AKP ile Gülen Cemaati arasındaki savaşta medyada karşı karşıya gelen isimlerden Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ile Zaman yazarı Ahmet Turan Alkan arasındaki polemik tam gaz devam ediyor. Alkan'ın dünkü yazısında Star yazarları Ahmet Kekeç ve Ahmet Taşgetiren'i terbiyeli olmaya davet edip dava açacağını ima etmesinden sonra Kekeç'ten sert bir yanıt geldi.

ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA!

Kekeç özellikle Alkan'ın dava açma imasına tepki gösterdiği yazısında "En müeddep ifadesi “hırsızlar, arsızlar, yandaşlar” olan birinden mi öğreneceğiz terbiyeyi? Mahkemeye gitsin... Elinden geleni ardına koymasın..." dedi.

İşte Kekeç'in yazısındaki ilgili bölüm:

Coşup coşup “hırsızlar, arsızlar” yazısı yazan, oy verdiği partiyi borçlandırmayı gazetecilik sanan, iki kelimesinden biri “yandaşlar” olan terbiyeli akademisyen Ahmet Turan Alkan, bu satırların yazarını terbiyesizlikle (herhalde terbiyesizlikle) suçluyor.

Hedef gösteriliyormuş...

Bunu biz, (Ahmet Taşgetiren ve ben) yapıyormuşuz.

Saldırılarımız devam ederse, hakkını mahkemede arayacakmış.

Bu gayetle müeddep ve burnundan kıl aldırmaz terbiyeli akademisyen, daha önce yazdıklarına bir göz atsın, nasıl bir “terbiye anlayışıyla” yazıya kalkıştığını görsün, sonra çıkıp “terbiye dairesinde zaruri bir açıklama” diye yazılar yazsın.

En müeddep ifadesi “hırsızlar, arsızlar, yandaşlar” olan birinden mi öğreneceğiz terbiyeyi?

Mahkemeye gitsin...

Elinden geleni ardına koymasın...