Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 4

ASENA ATALAY'LA TATİLE Mİ ÇIKTI?..

Ahmet Hakan'ın bugün kısa bir yazı yazıp tatile çıktığını duyurması, dün gündeme bomba gibi düşen "Ahmet Hakan ile Asena Atalay aşk yaşıyorlar. Bugün birlikte Barcelona'ya tatile gittiler" iddialarını da dolaylı olarak doğrulamak olarak görüldü.

47
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 5

AYNI UÇAKTA YAN YANA BUSİNESS CLASS BİLET...

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali, Ahmet Hakan ile Asena Atalay'ın aşk yaşadıklarını iddia etmiş ve aynı uçakta Business Class koltuklarda yan yana Barcelona'ya gittiklerini duyurmuştu.

57
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 6

AHMET HAKAN UÇAĞI KAÇIRINCA...

Bircan Bali'nin iddiasına göre, Ahmet Hakan ile Asena Atalay, Barcelona'ya tatile gitti. Ancak aynı uçakta yan yana kesilen biletlerden biri son anda yandı. Ahmet Hakan uçağı kaçırdı. Hakan, yeni aşkının yanına bir sonraki uçakta uçtu.

67
Ahmet Hakan'dan Asena Atalay ve Acun Ilıcalı itirafı! "Benle tanıştı boşandı" - Sayfa 7

Ahmet Hakan, ekranların ünlüleriyle yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen bir gazeteci olarak biliniyor. Ahmet Hakan'ın aşk yaşadığı isimler arasında oyuncular Pelin Batu, Zuhal Olcay, Şahnaz Çakıralp, Devin Özgür Çınar, Nehir Erdoğan gibi isimler, Elif Dürüst gibi sosyetik isimler ve Neşe Sapmaz gibi sunucular da var... Hatta Ahmet Hakan, gece evlenme teklif ettiği jinekolog sevgilisini bir gece sonra aldatmasıyla da gündem olmuştu.

77