Ahmet Çakar'dan Marcao'ya olay sözler! 'Sen adam falan değilsin!' - Sayfa 6

ERMAN TOROĞLU: Fatih Terim; Marcao, Halil Dervişoğlu'nu dövdüğünde korursan, bunlar başına gelir.

610
Ahmet Çakar'dan Marcao'ya olay sözler! 'Sen adam falan değilsin!' - Sayfa 7

TUGAY KERİMOĞLU: Maç oynarken, takım arkadaşıan yumruk atan pek oyuncu hatırlamıyorum. Bugün itibariyle Kerem Aktürkoğlu’nun şevki kırılmış olabilir. Sahiplenmek zorundayız, hepimiz sahiplenmeliyiz. Girersin soyunma odasına orada konuşursun. Herkesin gözü önünde, kamuoyu önünde bu yaşananların hiçbir izahı da olamaz, affı da. Burada korunması gereken kişi Kerem. Bu genç oyuncuların, bunu yaşamaması gerekiyor. Genç oyuncuların da söz hakkı var saha içinde. 'Sus' da diyebilir, konuşabilir de. Bu görüntüler, affedilir bir durum değil.

710
Ahmet Çakar'dan Marcao'ya olay sözler! 'Sen adam falan değilsin!' - Sayfa 8

SİNAN ENGİN: Ulan sen ne terbiyesiz ne gaddar adamsın ya, tutuyorsun kafa atıyorsun vuruyorsun. Galatasaraylı oyunculara kızıyorum hiç birisi müdahale etmiyor. Galatasaray’ın acilen bu Marcao denen hadsiz adamla yollarını ayırması gerekiyor. Adam yumruk atıyor, kafa atıyor, saldırıyor. Fatih Hoca'nın yapacağı tek şey, Marcao’yu bu takımdan kovmak. Fatih Terim'in açıklamaları hayal kırıklığına uğrattı. Bu saatten sonra Marcao'ya ne rakipler, ne de hakemler normal bakmaz. Her yerde tepki görür. Dayanamazsınız, göndermek zorunda kalırsınız. Türkiye'de oynama şansı kalmadı. Marcao yiyorsa, Arda'ya saldır da görelim!

810
Ahmet Çakar'dan Marcao'ya olay sözler! 'Sen adam falan değilsin!' - Sayfa 9

RIDVAN DİLMEN: Fatih Hoca, bu tip olaylara müsamaha gösteriyor. Milli Takım’da olanları biliyoruz. Otelde, silahlar falan. Fatih hocanın olduğu yerde böyle şeyler olmaz derler. Oluyor kardeşim, oluyor. Daha önce de oldu.

910