Magazin
09 Şub 2009 00:19 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:32

AĞRI BU DİZİYİ BEKLİYOR... ÇEKİMLERDE İLK KEZ HD VE PARMAK KAMERA KULLANILACAK... ARVAS ADLI DİZİ İLKLERE DE İMZA ATACAK !....

Arvas isimli yeni dizi, yayın için gün sayıyor. Ağrı halkını heyecanlandıran dizi, ne zaman ve hangi kanalda ekrana gelecek ?


HD kamera ve parmak kameralar ile de çekilerek bir ilke de imza atacak olan dizide, bazı aksiyon sahnelerinde de kullanılacak bu teknik sayesinde farklı görüntüler alınması amaçlanıyor.


Dört aile arasında geçen ve sevdiği için ölümüne mücadele edilen aşkların sarmalında yaşanan entrikalar ve olayların yer aldığı dizinin ana temasında yalnızca töre yok. Dizide bölgenin gerçekleri anlatılırken bir yandan da tarihi zenginlikler ve define avcılığı konuları da işlenecek. Bu arada ilk kez bir dizide 3D animasyonla Urartular'la ilgili bölümler de yer alacak.


Şahin Çelik, Nihat Nikerel,Turgay Tanülkü, Semra Dinçer, Mehmet Ulay, Emre Melemez, Baran Ayhan, Armağan Cengiz, Bülent Keser, Bülent onur, Cemal Olgaç, Özlem Balcı, Deniz Gönen'in rol alacağı dizinin çekimleri için ekip pazartesi günü Ağrı'ya hareket edecek.


KUTLAMA 3 GÜN SÜRECEK


İlk kez Ağrı'da dizi çekilmesi nedeniyle heyecan yaşayan bölge halkı, Valiliğin organize ettiği büyük bir kutlama ile ekibi karşılamaya hazırlanıyor. Günler öncesinden yapılan organizasyonda yaklaşık 1000 kişilik bir kafile, ekibi karşılayarak kurbanlar kesip 3 gün sürecek bir davet vermeye hazırlanıyor.


Bu arada yerel televizyonlar ve radyolar da şimdiden akışlarına diziyle ilgili programları eklediler bile.


Senaryosunu Adnan Öğüten´in yazdığı, yapımcılığını Ligas film adına Fatma Çatık ın yaptığı dizinin yönetmeni ise Ümit Elçi. Arvas dizisinin kanalla anlaşma sağlanması durumunda Mart ayında ekrana gelmesi planlanıyor.


Televizyon Gazetesi