Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 9

PARALARI DA TOPLADI

"Dragos isimli örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber yaşıyor. İmam Bacılar grubunda. Oktar'dan sonra örgütteki iki numaralı isim. Oktar'ın, 'Bana bir şey olursa erkeklerden 12 imam seçtim. Bunlar Didem'e bağlı olacak en son kararı Didem verecek' dediği isim. Oktar'ın çok önemli ve silinmeyecek olan bilgilerini internet ortamında bir sürücüde saklıyor. 

920
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 10

Örgüt, Ürer ve yakın çevresindeki birkaç kişi sayesinde ayakta tutuluyor. Oktar'ın olmadığı ortamlarda bir tek Ürer'in yetkisi bulunuyor. Oktar'ın söylediği bir şeyi durdurabilme, değiştirebilme veya emir verebilme yetkisi var. Çalışan bacıların parayı teslim ettiği kişidir. Örgütün tüm hesap hareketlerinin bilgisi Oktar ve Didem Ürer'e veriliyor."

1020
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 11

MONTAJIN MERKEZİNDE

"Örgüte muhalif olanları baskı altına almak, yıldırmak, korkutmak için kurgu davalarda planlayıcı olarak rol oynuyor. İfadelerin ne şekilde verileceğine karar veriyor. Örgütten ayrılanlara karşı montaj yapılmış resimlerin hazırlanması, resimli iftira capslerinin hazırlanması ve internete yükletilmesinde denetim mekanizmasında yer alıyor.

1120
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 12

Dragos'taki nöbet sistemini örgüt lideriyle birlikte oluşturdu ve uygulamasını takip etmektedir. Sahte evliliklerle ilgili eşleştirmeleri Oktar'ın talimatıyla gerçekleştirdi. Genç ve yakışıklı erkeklerle sosyal medya üzerinden flört ederek onları örgüte kazandırıyor."

1220