Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 13

Mesajda, "Amerika'daki ofisimden benimle bağlantıya geçtiler. Benim yemeğe geleceğimi biliyorlar birçoğu eski asker ve ajan. Pentagon'la bağlantıları var. Bana Yazar'ın (Adnan Oktar) hedef olduğunu söylediler. Güvenliği mümkün olduğunca aktarın. Detay öğrenmeye çalışacağım" ifadeleri yer aldı. Bir WhatsApp mesajında ise Ürer'in Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un sevgilisi Tuvana Türkay'ın bir etkinliğe gelmesi için talimat veriyor. Örgüt üyesi Alev Babuna'ya gönderdiği mesajda 'Dido', "Bak sana söylüyorum. Bu kız gelecek, sen getirecen" diyor.

1320
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 14

KADINLARI VE KIZ ÇOCUKLARINI BÖYLE KANDIRMIŞ

İddianamede şu tespitlere yer verildi:

"Bora Yıldız ile Dolunay Tezin isimli örgüt mensuplarının yönettiği İntro Grup Reklam Tanıtım Danışmanlık Şirketinde tanıtım videolarının çekilen kızlar, Bora Yıldız ve diğer bazı üyelerinin yarattıkları zengin işadamı imajıyla tecavüz edilerek turnike sistemine dahil ediliyordu.

1420
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 15

Adnan Oktar, 'Ledün İlmi' (Allah'ın seçtiği kullarına bahşettiği sır) kavramını kullanarak istismar edilen kızların itiraz etmemesini sağlıyordu. Örgüt mensuplarının askerlik yapmamaları için, yurtdışındaki örgüt mensuplarına ait şirketlerde çalışmış gibi gösterildi.

1520
Adnan Oktar iddianamesinde şoke eden detay! Hangi ünlü oyuncu hedefindeydi? - Sayfa 16

Dini istismar eden terör örgütlerinin liderleri tarafından, özellikle örgüt mensuplarının gözünde uhrevi bir imaj çizerek liderliklerini tartışmasız kabul ettirmek maksadıyla dini nitelik taşıyan yeni isimler aldıkları bilinmektedir.

1620