Adaylardan birine dair vefat iddiası ses getirmişti! Arka planı belli oldu… - Sayfa 13

İddiayı ortaya atan Twitter hesabının sahte olduğunun anlaşılmasının ardından Astrolog Meral Güven'in aktif olarak kullandığı resmi Instagram hesabı da ortaya çıktı.

1316
Adaylardan birine dair vefat iddiası ses getirmişti! Arka planı belli oldu… - Sayfa 14

Meral Güven Instagram hesabından başlattığı canlı yayında iddialara açıklık getirdi. Yaptığı açıklamada, adına Twitter'da sahte hesap açıldığını ve işin içerisine siyasetin katıldığından bahsetti. 

1416
Adaylardan birine dair vefat iddiası ses getirmişti! Arka planı belli oldu… - Sayfa 15

Tweet'i atan sahte hesabın iddiaya inananlar tarafından aktifliğinin ve paylaşımlarının hiç kontrol edilmediğini, bunların neden düşünülmediğine dair sitemini dile getirdi. Araştırmadan, öğrenilmeden şahsı adına yapılan haberlere tepkisini gösterdi.

"Nasıl inanırsınız da ismimi, itibarımı bu şekilde harcamaya çalışırsınız?" diye konuşan Güven böyle bir öngörüde bulunmadığını vurguladı.

1516
Adaylardan birine dair vefat iddiası ses getirmişti! Arka planı belli oldu… - Sayfa 16

İNİSİYATÖR MERAL GÜVEN İSYAN ETTİ: SİZ BUNA NASIL İNANIRSINIZ?

Meral Güven astrolog olmadığını, falcı hiç olmadığını, inisiyatör olduğunu dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Ben evimde otururken, soytarının biri ortaya çıkıyor benim adıma bir hesap açıyor. Sonrasında bunun içine siyaseti katıyor, içine sümme haşa şirki katıyor ve siz cahil insanlar buna inanıyorsunuz. Madem öyle sizde hiç mi akıl yok, ya bu insan sürekli kullandığı sosyal medya hesabı instagramı bırakmış da niçin twitter'a gitmiş acaba? Nerdeydi bunca yıldır hesabı vardı da akıl edemediniz mi hiç. Araştırmadan sormadan şahsıma adına yapılan haberleri bazı arkadaşlar emin olamadıkları için haberin gerçek olduğundan altına bir de ilave etmişler. Yazmışlar ki, 'şüphesiz ki Allah bilir en doğrusunu' tabi ki, ‘Allah bilecek en doğrusunu’ ben mi bilicem en doğrusunu. Bu nasıl bir rezalet. Siz buna nasıl tamah edersiniz, nasıl inanırsınız da ismimi ve itibarımı böyle şeylerle harcamaya çalışırsınız. Benim sizin priminize ihtiyacım yok arkadaşım. Huzur istiyorum huzur. Benim Allah'a şükür ilmi değerlerim yüksek. Bunu burada var olan 500 binden fazla takipçim vardı zaten, benim kendimi çok da reklam etmeye ihtiyacım yok ki. Üstelik 2 yıldır kullanıyorum ben bu hesabı.”

1616