Polemik & Kulis
07 Eyl 2006 09:46 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

ADANA'DA TACİZCİ,İSTANBUL'DA MEDYA GRUP BAŞKANI!!!

Adana'da özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapan G.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen Genel Müdür İstanbul'da medya grup başkanlığına nasıl getirildi?

Karmaşık ilişkiler sahibi genel müdürün sanık olduğu 23.10.2003 tarihinde Adana Asliye Ceza mahkemesinde görülen davada G.G., cep telefonuna Genel Müdür tarafından gönderilen "sana söylüyorum nasıl ve ne şekilde uyuduğunu merak ediyorum. Niye cevap vermiyorsun ukala kız" mesajını mahkemeye delil olarak sundu.

Kanalın Genel Müdürü ise hakkındaki cinsel taciz iddialarına karşı,kendisine komplo kurulduğunu ileri sürdü ve genç sunucuyu işten çıkardığı için kendisine bu şekilde bir iftira atıldığını söyleyerek kendisini savundu.

Kendisinin Genel Müdür ... tarafından işe alındığını söyleyen G.G. "İşe başladıktan sonra iş saatleri dışında da beni cep telefonumdan aramaya başladı. Sürekli arkadaşlık etmek için konuşmalar yapatı. Odasına girdiğim zaman elle, ağızla taciz etmeye başlamıştı. Bir gün beni arabasıyla evime götürürken ıssız bir yerde saldırdı ve tecavüze yeltendi. Benim aşırı derecede tepki vermem üzerine tacize son verdi" şeklinde ifade verdi.

Daha önce "KTV" olarak yayın yapan yerel tv, Ferdi Tayfur ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ANAP'lı Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak tarafından satın alınıp adı değiştirilmiş ve o dönemde Kanal7'de görev yapan .... kanalın Genel Yayın Müdürlüğüne getirilmişti.

Bu cinsel taciz olayından bir süre sonra İstanbul'a gelen Genel Müdür önümüzdeki günlerde gazete de çıkarması düşünülen bir yayın grubunun başına Medya Grup başkanı olarak atandı.

Habervizyon.net