Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 3

Acun Ilıcalı: "Sizin takımdan hiçbir şey olmayacağını görmüştüm. Voleybol oyununda herhalde saha içinde kendinizi iyi hissettiniz. Gerçekten, gerçeklikten koptunuz ve maalesef bize maç teklif ettiniz. Bu konuda tabii ki şaşkınım. Önemli voleybol kariyeriyle oyunun başında iddialı konuşan, buraya 'kazanacağız' diye gelen Evrim'e sözü veriyorum" dedi.


37
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 4

Gönüllüler takımından Evrim, "Kendi adıma yine iddialıyım. Ben voleybolu biliyorum ama bu bir takım oyunu. Arkadaşlarım ellerinden geldiğinin en iyisini yapıyorlar ve onlar profesyonel değiller. Siz uzun zamandır sanırım beraber oynadığınız için takım içinde anlaşmazlıklar oldu, anlaşsaydık maçı alırdık" ifadelerini kullandı.

47
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 5

Bu sözlere cevap veren ünlü yapımcı, "Biz de profesyonel değiliz. Uzun zamandır beraber oynamak mı? İrem en son ne zaman voleybol oynadık, Çeşme'de ağustos başında sanırım. Anlaşamadığınız için kaybettiniz yani. Anlaşmış haliniz nasıl oluyordu?" şeklinde konuştu.

57
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 6

Evrim'in iddialı açıklamalarını sürdürmesi üzerine Ilıcalı, "Ben zaten Evrim'in bu özelliğini çok seviyorum; hayatta her zaman polyannacılık güzel bir şey. Evrim de bu konuda insanları motive ediyor. Berkan'la beraber bu konuda çok iyi anlaşabilirsiniz. Çünkü Berkan'ın da her zaman motvasyonu var" başarılı yarışmacıya takıldı.

67