Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 3

Eşleşmelerin yapılmasının ardından ilk turda Ünlülerden Melis, Gönüllülerden Berkay dışarıda kaldı. Kafa kafaya giden mücadelenin ardından ünlüler 6-3 öne geçti.

314
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 4

Son turda ise en iyi yarışmacılar parkurda çıktı. Karşılaşma sırasında sakatlanan Ayşe parkurdan çıktı. Ayşe oyuna geri dönerken Merve'nin sayı alması ile oyunun galibi 7-3 skorla Ünlüler takımı oldu. Böylece ünlüler uzun bir aranın ardından market ödülüne kavuştu.

414
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 5

Birleşme partisine günler kala elenmek istemeyen yarışmacılar zorlu parkurda adeta canını dişine taktı. Bir hafta daha adada kalmak ve hayallerini devam ettirmek isteyen yarışmacılar ilk etapta avantaj oyununda karşı karşıya geldi. Avantaj oyununda gönüllülerin kazanması ile ünlüler oyunda seçim yapma şansını kaçırdı.

514
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 6

İkinci turda bu kez gerçek dokunulmazlık oyunu için yeni bir mücadele yaşandı. Oyunda Gönüllüler, 8-5 öne geçmeyi başardı. Ünlüler takımı, iki sayı ile farkı bire indirirken, skor 9-7 olunca iki takım en iyilerini seçti. İlk karşılaşmada Melis, Aleyna'ya karşı galip geldi ve skoru 9-8 oldu.

614