Acun Ilıcalı: O konuda zor günler geçiriyorum - Sayfa 6

Kızlarınızdan Melisa yanınızda... Banu, Leyla ve Yasemin İstanbul’da mı?

Zor günler geçiriyorum o konuda... Üçü İstanbul’da kaldı. Her pazar birlikte olmaya alışmıştık. Dominik’ten sadece onlarla kahvaltı edebileyim diye gelirdim, bunu özledim. Şimdi telefonla her gün konuşuyoruz ama özlemimi gidermiyor. Sağlıktan önemlisi yok. Hep beraber bu zorlukları atlatacağız.

68
Acun Ilıcalı: O konuda zor günler geçiriyorum - Sayfa 7

- Bu sezon ‘Survivor’ sizin için nasıl geçiyor?

Beklediğimizden iyi bir sezon... Her yayında telefonum kilitleniyor. Halkımızı bu zor dönemde yalnız bırakmadığımız için çok mutluyuz. Yarışmacıların oynadığı futbol, basketbol, hentbol ve voleybol karşılaşmaları, lig maçları gibi takip ediliyor. Çok sayıda mesaj alıyoruz. Bizi izleyen seyircilerimize teşekkür ediyorum. 

78
Acun Ilıcalı: O konuda zor günler geçiriyorum - Sayfa 8

- Azerbaycan vatandaşları yarışmadan elenen hemşehrileri Perviz adına, kendi ülkelerinden oy platformu açılmaması yüzünden eleştirilerde bulundu. Ne söylemek istersiniz?

Azerbaycan’dan SMS platformu açıp, ülke vatandaşlarının birini desteklemesi adil olmazdı. Adaleti sağladık. Bir Azeri’nin ‘O Ses Türkiye’de şampiyon olduğunu gördük. Buradaki amaç, bir Azeri’nin kendisini Türkiye’ye sevdirmesidir. Almanya’daki Türk’e oy açmakla bir değil. 

88