Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi... İşte nikahtan ilk kareler - Sayfa 21

SUBAŞI'NDAN GELİNLİKLİ İLK KARE Heyecanını an be an sosyal medyadan paylaşan Subaşı, gelinliğini de takipçilerine gösterdi. Subaşı gelinlikli paylaşımına ise, "Normalde bütün ekibe teşekkür etme kısmı son gün yapılırken ben ilk olarak buradan iki mükkemmel insana teşekkür etmek istiyorum. Yetenekleriyle sadece Türkiye de değil dünya da çok kısa sürede adını duyuracak olan iki özel arkadaşım benim saçımdan ayakkabıma aksesuarımdan elbiseme en önemlisi de gelinliğime kadar beni baştan aşağı hazırladılar. Kendimi rahatlikla onlara teslim ettiğim, benim ruhumla look'larimi muhteşem bir şekilde eşleştiren DavetCokElbisemYok sahipleri Eda Franci & Seda Yenigün'e sonsuz teşekkür ederim." notunu yazdı. 

2134
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi... İşte nikahtan ilk kareler - Sayfa 22

Subaşı ikinci gelinlikli fotoğrafını ise "Nikah elbisem" mesajıyla yayınladı.

2234
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi... İşte nikahtan ilk kareler - Sayfa 23

NASIL TANIŞTILAR? Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile tanışma hikayelerini şu sözlerle anlatmıştı: "Ben İstanbul Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım öğrencisiydim. Acun da bizim okula ödül törenine gelmişti.

2334
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evlendi... İşte nikahtan ilk kareler - Sayfa 24

Daha önce mankenlik deneyimim olduğu için baş manken olarak ben yürüdüm. Beni orada görmüş, ekibine Var Mısın Yok Musun'a davet ettirmiş. Ben yarışmaya başvurmadım onlar beni çağırdı."

2434