Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 9

"ÇOK UÇLARDA YAŞIYORUZ"

Ogeday, ''6 dokunulmazlığı kaybettiğimiz için bugün aramızdan biri ayrılacak. Takımın kendi içindeki tartışması olmadı açıkçası. Oyun kazandığımızda da çok uçlarda yaşıyoruz mutluluğumuzu. Bu sene ilk defa potaya girdim. Heyecanlıyım. Sürpriz elemeler oldu. Kesin kalırım demiyorum. Kestiremediğim bir pota.'' dedi.

922
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 10

"SAVAŞMAK İSTİYORUM"

Berkan, ''Garip hissediyorum. Çok heyecanlıyım. 5 tane arkadaşım yanımda. Herkesin Survivor hikayesi kendine özel. Performans olarak eskiye gelemedim. 6 kişi arasından giden zaten şampiyon olamayacakmış. Ben burada kalmak istiyorum. Savaşmak istiyorum. '' dedi.

1022
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 11

"İNANILMAZ BİR KADRO"

Hikmet, ''İnanılmaz bir kadro, performansım git gide artıyor. Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar. Hayırlısı olsun. '' ifadelerini kullandı.

1122
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da sürpriz veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 12

"BURASI BENİM İÇİN BÜYÜK NİMET"

Seda, ''Altı dokunulmazlık kaybettik. Bir şekilde bedelini ödememiz gerekiyor. Dışarıdaki insanlarda karaktere göre devam etmemizi ya da elenmemizi seçecek. Gidersem çok üzüleceğim. Gitme ihtimalim var, ilk potam bu. Burası benim için büyük bir nimet. Evlilik hayatım boyunca normal bir insan olmak için dikiş kursuna gittim, yemek yaptım. Ama olmadı. Bu yarışma hırsından bir türlü geçemedim. O parkur inşallah benim son parkurum değildir.'' cümlelerini belirtti.

1222