Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener için ilk karar çıktı

Ankara'da Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, 31 Temmuz gecesi anneannesi Leyla Çetiner'e kurşun yağdırdı. Yaşlı kadın hayatını kaybederken Bedirhan Şener, gözaltına alındı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve akıl hastanesine sevk edilen Şener ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener için ilk karar çıktı - Sayfa 1

Siyasetçi Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, 31 Mart'ta 81 yaşındaki anneannesi Leyla Çetiner'i öldürdü. Gözaltına alınan Şener, sabah saatlerinde adliyeye getirilmişti. Şener hakkında, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulandı.

16
Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener için ilk karar çıktı - Sayfa 2

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener'in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'ne sevk edilerek, gözetim altına alınmasına karar verildi.

26
Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener için ilk karar çıktı - Sayfa 3

EVİNDEN ÇOK SAYIDA PSİKİYATRİ İLACI ÇIKTI

Şener hakkındaki gözetim süresinin uzatılıp uzatılmayacağına raporun hazırlanmasının ardından karar verilecek. Bedirhan Şener'in ev aramasında çok sayıda psikiyatri ilacı bulunduğu, olayla ilgili cinayet davasının açılacağı bilgisine ulaşılmıştı.

36
Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener için ilk karar çıktı - Sayfa 4

"ANNEANNESİNİ ÇOK SEVERDİ"

Olayla ilgili açıklama yapan Abdüllatif Şener, "Sağlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediğinden hayatından endişe duyarak dün akşam eşim Berrin ve annesiyle oğlum Bedirhan'ın evine gittik. Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı acar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir. Oğlum anneannesini çok severdi, zaman zaman onda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı. Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin açısına saygı göstermelerini bekleriz" demişti.

46