90’ların yıldızıydı! Son halini gören şaştı kaldı! Barbaros Hayrettin müjdeyi verdi… - Sayfa 15

Barbaros Hayrettin, Türkiye’de güzel geçen birkaç yılın sonunda Almanya’ya dönmeye karar veriyor. O zamanları sanatçı "Bir komedi dizisi yapmaya karar verdik. Adı da ‘Ben Sizin Babanızım’ olacaktı. Ama yapım şirketiyle anlaşmazlıklar oldu. En verimli zamanımda beni çok üzdüler. Hakkımı yedirmek istemedim. Berlin’e kırgın döndüm. Hayallerim vardı. Orada iyi bir program yapımcısı olup, insanlara ışık tutmak istiyordum. İnsanlara da kendimi tam tanıtamadım. Hep hop hop, zıp zıp uçarı bir adam olarak hafızalarda kaldım." diyerek anlattı.

1519
90’ların yıldızıydı! Son halini gören şaştı kaldı! Barbaros Hayrettin müjdeyi verdi… - Sayfa 16

Şarkıcı daha sonra Berlin’e dönünce ticarete atıldığını “Bir kanalın Avrupa yayınında 2000’lerin başında bir sene Deniz Seki ile şov programı yaptık. O bittikten sonra arkadaşların tavsiyesiyle ticarete atıldım. Mükemmel dükkanlar açıp kapattım." ifadeleriyle anlattı.

1619
90’ların yıldızıydı! Son halini gören şaştı kaldı! Barbaros Hayrettin müjdeyi verdi… - Sayfa 17

Hayrettin "En sonunda First Class isminde Kreuzberg’te bir bar açtım. Mustafa Sandal, Bendeniz, Nadide Sultan, Selami Şahin hepsini getirip programlar yaptırdım. Ortam şahaneydi. Ne yazık ki arkadaşlarımın gazabına uğradım. Herkes beni soydu ve sonunda iflas ettim 8 yıl sonra... Ticari hayata son verdim." dedi.

1719
90’ların yıldızıydı! Son halini gören şaştı kaldı! Barbaros Hayrettin müjdeyi verdi… - Sayfa 18

Barbaros Hayrettin, şimdilerde iki çocuğu ve eşiyle Berlin’de yaşıyor. Şarkıcı, yeni müzik çalışmaları yaptığını “Sakin bir hayat yaşıyorum burada. Şimdi biraz sağlık sorunlarım var. Kemiklerimle ilgili bir sorun. Zamanında çok hareketli ve bereketliydim de... Onlar biraz beni durdurdu. Ama yeni müzik çalışmaları yapmaya başladım. Yeter ki insanlar ruhlarını yaşlandırmasınlar." diyerek anlattı.

1819