71 yaşındaki Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı - Sayfa 9

Aman ha mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun ve her gün kloraklarla, çamaşır suları ile yıkanıp temizlensin, çiçeklerim hep taze konsun ve hepsinden de önemlisi sürekli dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla' dedim.

921
71 yaşındaki Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı - Sayfa 10

"MUSİKİNİN DIŞINDA SANA LAYIK BİR EVLAT OLAMADIM"

Beni bağışla, bana hakkını helal et; çünkü musikinin dışında belki sana tam layık bir evlat olamadım ama sen yaşarken sevgi ve şefkatinle hep korudun, kolladın beni ve de sırtımdaki koruyucu çelik bir yelek oldun bana her zaman, her yerde, herkeslere karşı... Mekanın cennet, ruhun şad, 'Anneler Günü'n kutlu olsun canım anneciğim"

1021
71 yaşındaki Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı - Sayfa 11

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, ünlü sanatçının paylaşımına yoğun ilgi göstererek Ersoy'a bir kez daha başsağlığı diledi.

1121
71 yaşındaki Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı - Sayfa 12

Öte yandan Bülent Ersoy, geçen yıl vefat eden babası Fikret Erkoç'un mezar yerinin kazıldığı sırada yanında bulunan kişilere "Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki" şeklinde soru sormuş, bunun üzerine Ersoy'un yakın dostu ve menajeri Fevzi Siverek de "Sana daha büyük yapacağız" demiş ve bu görüntü gündem olmuştu.

1221