40 bin TL kredi çekip 450 milyonluk servet mi yaptı? Mal varlığını sayıp ekledi: 'Ben ikna olmadım' - Sayfa 5

Selin Ciğerci de tam da o dönemde kendi deyimine göre sosyal medyada güçlü olduğu için, sitelerde de satışlar yapıyor. Selin Hanım merdiven altı değil bir deposunun olduğunu söylüyor. Sonra kendi adıyla olan markaya geçiyor.

58
40 bin TL kredi çekip 450 milyonluk servet mi yaptı? Mal varlığını sayıp ekledi: 'Ben ikna olmadım' - Sayfa 6

"BEN KAPATTIM DİLAN POLATLAR BAŞLADI"

Bununla ilgili Trendyol'da ne kadar satış yaptınız dedim. Ben ikisine de sordum, 'vergimizi verdik' dediler. 50 milyon vergi ödediğinizden bahsediyorsunuz, ortalama 400-500 milyon satış yapmanız gerekiyor, doğru mu dedim. Gökhan Bey 'Hayır 300-350 civarındadır' dedi. Selin Hanım da '400-450' dedi. Aklıma takılanları sordum; 450 milyon TL bir kremden, göz kaleminden kazanılır mı 2 yıl içerisinde. Kapatıyor sonra ve diyor ki Dilan Polatlar başladı.

68
40 bin TL kredi çekip 450 milyonluk servet mi yaptı? Mal varlığını sayıp ekledi: 'Ben ikna olmadım' - Sayfa 7

Şimdi 2 yıl içerisinde 400 milyon TL gelir getirecek ender işler vardır. Fabrikalar varmış fason üretim yapıyorlar. Dedim ki; Amerika'da ev alma, ross ross'lar, lüks yaşantılar bunların kaynağı sadece bu para mı?

78
40 bin TL kredi çekip 450 milyonluk servet mi yaptı? Mal varlığını sayıp ekledi: 'Ben ikna olmadım' - Sayfa 8

Bu arabalar büyük paralara tekabül ediyor, 'araçları satarak yenilerini aldık' diyor. Ben Selin Hanım'a dedim; ben ikna olmadım. Ama bunu Türk yargısı araştıracak..."

88