38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 8

Teknik direktör Unai Emery’nin gözünden iyice düşen Nicolo Zaniolo için devre arasında Galatasaray’a geri döneceği iddiaları ara transfer döneminin en çok konuşulan konularından biri olmuştu ancak korkulan olmadı.

813
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 9

İngiltere’de transfer döneminin bitimine 9 gün kalırken (1 Şubat’ta bitiyor), Aston Villa 18 yaşında bir sağ bek transferi dışında hiçbir hamle yapmadı. İngiliz basınının haberine göre; takımda o bölgeye biri katılmadan Emery, Zaniolo’nun ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek ve sezon sonuna kadar şans tanıyacak.

913
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 10

Öyle ki Aston Villa, Konferans Ligi’nde grubunu lider tamamlayarak son 16 turuna kalmayı başardı. Ayrıca FA Cup’ta da takım yoluna devam ediyor ve 3 gün sonra Chelsea ile kritik bir maç oynanacak. Premier Lig’de de Aston Villa 4. sırada yer alıyor ve henüz 17 maç daha var. Bu sebeple Emery kadroda eksilme yaşamayı istemiyor.

1013
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 11

Dolayısıyla Nicolo Zaniolo’nun geri döneceği iddiaları artık tamamen devre dışı kalmış durumda. Böylelikle Galatasaray’ın 22.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ve 15.5 milyon euroluk bonuslarla toplam 38 milyon euroluk gelir hayali devam etmiş oldu.

1113