38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 6

Ancak Premier Lig’de işler Zaniolo’nun istediği gibi gitmedi. İlk bölümde sürekli olarak sahaya sürülen, bazı maçlar ilk 11’de başlayıp çoğu maçta da 45 dakikadan fazla sahada kalan İtalyan yıldız, Kasım ayı itibariyle adeta gözden düştü.

613
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 7

Kasım ayı itibariyle 10 Premier Lig maçında da ilk 11 çıkamayan 24 yaşındaki yıldız, 5’inde süre dahi alamadı. Kalan 5 maçta aldığı toplam süre ise 77 dakika. Aston Villa ile Premier Lig, Konferans Ligi, FA Cup ve İngiltere Lig Kupası dahil toplam 23 maça çıkan ve 950 dakika süre alan Zaniolo, 2 gol katkısı verebildi ve henüz asiste imza atamadı.

713
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 8

Teknik direktör Unai Emery’nin gözünden iyice düşen Nicolo Zaniolo için devre arasında Galatasaray’a geri döneceği iddiaları ara transfer döneminin en çok konuşulan konularından biri olmuştu ancak korkulan olmadı.

813
38 milyon euroluk piyango! Galatasaray'ı havalara uçuran Nicolo Zaniolo kararı - Sayfa 9

İngiltere’de transfer döneminin bitimine 9 gün kalırken (1 Şubat’ta bitiyor), Aston Villa 18 yaşında bir sağ bek transferi dışında hiçbir hamle yapmadı. İngiliz basınının haberine göre; takımda o bölgeye biri katılmadan Emery, Zaniolo’nun ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek ve sezon sonuna kadar şans tanıyacak.

913