30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı - Sayfa 5

Oyunculuğun seni tatmin eden yanı ne?

Başkasının zihni ve kalbiyle hareket edebiliyorsun. Bu çok özel. Onun dışında yıllardır hayranı olduğun insanlarla tanışıp onlarla çalışma fırsatı buluyorsun.

Hiç tanıştıktan sonra seni hayal kırıklığına uğratan oldu mu?

Tanıştıktan sonra hayal kırıklığına uğradığım çok isim oldu. Tabii kim olduklarını söylemeyeceğim. Ama o büyü bozuluyor...


513
30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı - Sayfa 6

Sen kendi takipçilerini hayal kırıklığına uğratmamak adına ne yapıyorsun?

Kendim oluyorum. İnanılmaz hümanistim. Düşmanım da, düşman olduğum biri de, negatif yaklaştığım kimse de yok. Beni seven insanı da başımın üstüne koyarım. Benimle öyle bir şey yaşama ihtimalleri yok.

Evlilikte üçüncü seneye girdin. Nasıl gidiyor?

İnanamıyorum üç yıl olduğuna. Üç ay gibi geliyor bana. Bu sebeple hâlâ taze, güzel gidiyor.

Evlendiniz, pandemi oldu, eve kapandık. Birlikte bu kadar vakit geçirmek ilişkiyi nasıl etkiledi?

Bizi pozitif etkiledi. Çünkü biz çok iyi arkadaşız. Birbirimizin alanlarına çok saygılıyız. Pandemi oldu diye hiç yan gelip yatmadım. Hep bir programım var. Sabah uyanır, kahvaltı, spor yapar, çizimlere başlarım. Hakan da bir yandan evde toplantıda olur. Ancak belli bir saatte evin içinde denk geliyoruz. Ama birlikte olduğumuz zamanları da eğlenerek fırsata çeviriyoruz.

613
30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı - Sayfa 7

Hakan’a olan aşkını nasıl anlatırsın?

Saf, masum, kalpten…

İlişkide istikrar ve mutluluğun sırrı ne?

Karşılıklı saygı, empati, güven ve sadakat… Her şeyin başında da sevgi geliyor.

Çocuk istiyor musunuz?

Zamanı geldiğinde neden olmasın! Çocukları çok seviyorum.

713
30 yaşında aşı olan Bensu Soral oturduğu yerden 32 bin TL kazandı - Sayfa 8

Sözlüklerde ‘Bensu Soral’ın Türkiye’nin en güzel kadını olması’ gibi konu başlıkları var. Bu kadar güzel olarak adlandırılıp insanların üzerine görüşler döktürmesi ne hissettiriyor? 

Nedenini anlamıyorum. Çünkü etrafta çok sayıda güzel kız var. Ama tabii ki iyi hissettiriyor insana bu tür şeyleri görmek, duymak. Özgüven sağlıyor. Ekran önünde de olsak, bizlerin de bu özgüvene ihtiyacımız olabiliyor. Fakat bir taraftan da ağır bir şey bu.

Neden?

Hep güzel görünmek zorundaymış gibi hissediyordum. Oysa ben model, manken değilim, oyuncuyum ve bu nedenle güzel olmak zorunda değilim. Artık güzellik kavramını başkaları için değil, kendi özgüvenim içinde değerlendirmeye başladım.

Yanak yağlarını aldırdığın doğru mu?

Hayır, aslında iki sene önce falan yaptırmayı düşünmüştüm. Bilen kişilere danıştım, “Sakın yaptırma daha senin yüz hatların oturmadı, pişman olursun” dediler. Ben de yaptırmadım. Zamanla gerçekten yanaklarım gitti, eridi.

813