22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 7

Birlikte çıkan fotoğraflara karşın sessizliğini koruyan Erbil hakkında konuşan Çiçek, "Gaziantep’te ödül töreninde tanıştık hatta o dönem oyuncu bir sevgilim vardı. Erbil, benden hoşlandığını söyledi. Sevgilinden ayrıl diye baskı yaptı..." demişti.

722
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 8

"ELLERİYLE YEDİRDİ"

"Ödül gecesinden sonra Derya Bedavacı’nın sahnesine gittik. Orada masaya pamuk şeker, tatlılar da dahil her şeyi getirtti. Hatta elleriyle yedirdi... O gün tüm gece Mehmet Ali Erbil’le beraber kaldık; ertesi gün cuma günü Kıbrıs’a beraber gidelim dedi..." demişti.

822
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 9

"İlgisi çok hoşuma gitti. Sonra biz sevgili olduk. Kıbrıs’a beraber tatile çıktık. Cuma gününden bugüne dek hep beraberdik..." dediği Erbil'in iddiaları reddetmesi sonrası sinir krizi geçirdiğini de söylen Çiçek şunları anlattı:

"Kıbrıs’tan İstanbul’a inince şoförü önce Mehmet Ali’yi evine bıraktı, sonra beni bıraktı... "Hatta hediye olarak çok pahalı bir parfüm aldı. Eve gelince telefonda görüntülü görüştük. Kıbrıs’ta beraberdik ya! Görünce ne alaka dedim! Üstelik beni engelledi..."

922
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 10

"Beni engellemek nedir? Ne yapmaya çalışıyorsun dedim, mesaj attım. Hatta kendi telefonundan bana 'Ben Mehmet Ali Erbil’in kız arkadaşıyım, bir daha rahatsız etme' diye mesaj attı..."

1022