22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 19

Ödül töreninde neler yaşadıklarını anlatan Çiçek "Karşında görünce heyecanlandın mı?" diye soran Yetiş'e "Heyecanlandırdım. Ödül töreninde yanımdan ayrılmıyordu. Ödül töreninde geldi elimi tuttu, neye uğradığımı şaşırdım." diye cevap verdi.

Yetiş'in "Sen de 'Ben sizi tanımıyorum' diyebilirdin." sorusuna ise  "Diyemedim. Hoşuma gitti." yanıtını verdi.

1922
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 20

Yetiş "10 günde bu kadar deneyimli bir erkeğin böyle bir kara alabileceğine seni düşündüren neydi?" diye sorarken Çiçek'ten "Bana olan ilgisi bakışı, onun yanında hep gülmem." cevap geldi.

2022
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 21

Erbil ile ilgili konuşan Yetiş, "Beni aşırı kıskanıyordu. Daha önce buraya çıktığımı biliyordu. 'Niye çıktın, o kişiyle hala görüşüyor musun?' diye başımın etini yiyordu. Sürekli görüntülü gösteriyordum etrafı. Hoşuma gidiyordu tabii ki de çünkü ben de onu kıskanıyordum. Beraber de yayın açtık hatta." açıklamalarında bulundu.

2122
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 22

Mehmet Ali Erbil'in aşk iddialarını hatırlatan Yetiş, "Daha önce haberler görmüş olmalısın. Hiç korkmadın mı? Bir varlar bir yoklar." dedi.

Çiçek ise "Değiştirebileceğimi düşündüm." şeklinde yanıtladı.

"Aklına geldi mi aynı şey gelir mi başıma diye?" sorulan Yetiş şu cevabı verdi:

"Geldi. Önceden çıkan haberlerden dolayı... Dedim ki 'Ben bu insanı değiştiririm, sevgi ve değer verdikten sonra bu insan değişir' diye düşündüm. Ama Mehmet Ali Erbil'in aynı olduğunu fark ettim."

İşte o sözler:

2222