22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 16

Ödül gecesinde tanıştıklarını anlatan Çiçek, Mehmet Ali Erbil'i 66 yaşında görmediğini ve eğer güzel gitseydi onunla evlenmek istediğini itiraf etti.

1622
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 17

"O 66 DEĞİL 30 YAŞINDA"

Çiçek, "Zahide Hanım konuştuğum insan vardı. Ama Mehmet Ali Erbil ile tanıştıktan sonra, 66 yaşında ama ben onu hiçbir şekilde 66 yaşında görmüyorum. Onun yanında çocuk gibi hissediyorum." diye konuştu. Yetiş ise "Sen zaten onun yanında çocuk gibi kalıyorsun." diye cevapladı.

Ardından Çiçek "O sanki 66 yaşında değil de 30 yaşında. Ben onun yanında sürekli gülüyordum." derken, Yetiş'ten "Sen Mehmet Ali Erbil'i kaç yaşında görüyordun?" sorusu geldi.

Çiçek, "30 yaşında." cevabını verirken, "Hala öyle mi görüyorsun?" sorusuna ise "Evet, hala öyle görüyorum. Çok komik bir insan." yanıtını aldı.

1722
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 18

"EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM"

Mehmet Ali Erbil'in ilişki yaşadıklarını reddetmesinin ardından yaşadıklarını anlatan Çiçek "Şok geçirdim, neye uğradığımı şaşırdım. Annem direkt beni aradı 'Ne diyor' dedi. Hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Yetiş'in "Sen ne bekliyordun bir Nevide, böyle bir ilişkiden?" sorusuna ise "Daha güzel bir ilişki olabilirdi." yanıtını verdi.

Bunun üzerine Yetiş "Evlenebileceğinizi düşündün mü?" diye sordu. Çiçek ise  "Evet düşündüm." itirafında bulundu. "Sana ne düşündürdü bunu?" diye sorulan Çiçek ise "Onun yanında hiç üzülmüyordum, beni hep mutlu ediyordu. En son bir ilişkim vardı, bitti... Sahipleniyordu evet." diye yanıtladı.

1822
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 19

Ödül töreninde neler yaşadıklarını anlatan Çiçek "Karşında görünce heyecanlandın mı?" diye soran Yetiş'e "Heyecanlandırdım. Ödül töreninde yanımdan ayrılmıyordu. Ödül töreninde geldi elimi tuttu, neye uğradığımı şaşırdım." diye cevap verdi.

Yetiş'in "Sen de 'Ben sizi tanımıyorum' diyebilirdin." sorusuna ise  "Diyemedim. Hoşuma gitti." yanıtını verdi.

1922