22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 14

Ardından Çiçek, Erbil'e ait olduğunu iddia ettiği bazı mesajların ekran görüntüsünü paylaşmıştı.

“Aaa öylemiymiş. Hadi o zaman doğrusunu hep birlikte öğrenelim” diyen Nevide Çiçek; “Kıbrıs'tan döneli 6 saat olmuş. Beni engelliyorsun. Ben buradan ne anlayayım? Bana iki yüzlülük yapma. Bana oynama” ifadelerini kullandı.

1422
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 15

Nevide Çiçek, tüm bu haberlerin ardından Zahide Yetiş'in yayınına geri döndü. Eski aşkını aramasıyla konuşulan ancak Mehmet Ali Erbil ile çıkan iddiaların sonrasında yaşadıklarını programda anlatan Çiçek'in açıklamaları şaşırttı.

1522
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 16

Ödül gecesinde tanıştıklarını anlatan Çiçek, Mehmet Ali Erbil'i 66 yaşında görmediğini ve eğer güzel gitseydi onunla evlenmek istediğini itiraf etti.

1622
22'lik Nevide Çiçek şaşırttı: 'Mehmet Ali 30 yaşında' - Sayfa 17

"O 66 DEĞİL 30 YAŞINDA"

Çiçek, "Zahide Hanım konuştuğum insan vardı. Ama Mehmet Ali Erbil ile tanıştıktan sonra, 66 yaşında ama ben onu hiçbir şekilde 66 yaşında görmüyorum. Onun yanında çocuk gibi hissediyorum." diye konuştu. Yetiş ise "Sen zaten onun yanında çocuk gibi kalıyorsun." diye cevapladı.

Ardından Çiçek "O sanki 66 yaşında değil de 30 yaşında. Ben onun yanında sürekli gülüyordum." derken, Yetiş'ten "Sen Mehmet Ali Erbil'i kaç yaşında görüyordun?" sorusu geldi.

Çiçek, "30 yaşında." cevabını verirken, "Hala öyle mi görüyorsun?" sorusuna ise "Evet, hala öyle görüyorum. Çok komik bir insan." yanıtını aldı.

1722