2023 yılının en şanslı burçları belli oldu! Yüzleri paradan ve aşktan yana gülecek… - Sayfa 2

KOÇ BURCU

21 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işi kendi başlarına halletmeleriyle meşhur ve kendi sınırlarını fazlasıyla iyi bilen kişilerdir.

235
2023 yılının en şanslı burçları belli oldu! Yüzleri paradan ve aşktan yana gülecek… - Sayfa 3

Koç burçları yeni yılın gelmesiyle birlikte, enerjileri çok daha fazla yükselecek ve sahip olduklarına çok daha fazla sarılacaklar. Analitik düşünmeleri ve zekaları başarılı olmalarını sağlarken yeni yılda olaylara karşı sahici yaklaşmaları çok daha başarılı olmalarını sağlayacak.

335
2023 yılının en şanslı burçları belli oldu! Yüzleri paradan ve aşktan yana gülecek… - Sayfa 4

BOĞA BURCU

20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine bağlı olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla olaylara karşı çok daha rahat tavırlar sergileyen ve daha içe dönük olan kişilerdir.

435
2023 yılının en şanslı burçları belli oldu! Yüzleri paradan ve aşktan yana gülecek… - Sayfa 5

Yeni yılın gelmesiyle birlikte hayatlarında büyük ölçüde kısmetli bir sürece girecek olan boğa burçları bu yıl içerisinde başarıyı fazlasıyla yakalayacaklar. Yenilik içerisinde olmaktan kesinlikle korkmasınlar. Bu yıl riskler büyük başarılar sağlayacak.

535