2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 3

Kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçeceğiniz bir yıl olacak; yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Mayıs’ta son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz, bunlar küçük kazançlar da değil üstelik.

341
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 4

2023’te iş ve evlilik hayatınızda güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlardan uzak durmanız, şartları çok fazla zorlamamanız mühim. Öte yandan aşk hayatınız karışabilir, eski sevgililer karşınıza çıkabilir. Ekim itibariyle yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik söz konusu!

441
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 5

Boğa ve yükselen Boğa 2023

Yeni yılın ilk günleriyle beraber yakın çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olacaksınız. Şubat itibariyle sosyal hayatınız renkleniyor; yeni insanlarla tanışabileceğiniz etkinliklere davetler alacaksınız. Martta Balık burcuna geçen Satürn size önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal ilişkileri yönetmeyi öğretecek.

541
2023 burç yorumları! Bu yıl burçları neler bekliyor: Aşk, para, kariyer... - Sayfa 6

Kim dost, kim düşman daha iyi anlayacaksınız. Mart sonunda Plüton Kova burcunda 20 yıllık seyahatine başlıyor. Siz de iş, kariyer ve toplumsal statü anlamında büyük değişimler yaşayacaksınız.

641