2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 4

Başkalarının parasını yönetmeyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca cinsellikle ilgili problemler bu dönem önümüzdeki bir buçuk yıllık süreç içinde yaşanabilir.Venüs retrosu 2022’de kariyer evinizde ve burada profesyonel anlamda sıkıntılar yaratacak. Eski fırsatlar ve sizinle uğraşacak olan hemcinsleriniz söz konusu olabilir. Eğer kadınsanız başka bir kadın figürü tarafından ayağınız kaydırılmaya çalışılabilir. 

440
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 5

Mars retrosu Ekim’in sonunda gerçekleşecek ve bu da sizi özellikle mental anlamda zorlayacak. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla tartışmalarınız söz konusu. Kardeşinizle iyi geçinmenizi tavsiye ederim. Şanslı bir dönemdesiniz, kıymetini bilin, iyi değerlendirin. Tutulmalar finansal anlamda sizi sınava tabi tutacak. Bu sene kendi gerçeğinizle yüzleşme ve yeteneklerinizi kullanarak para kazanma zamanı…

540
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 6

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

2021’de kariyerinizle ilgili sıkıntılar yaşadığınız dönemler oldu. 2022’de de kariyerinizi derleyip toparlamakla uğraşacaksınız. 1991-93 yıllarında neler yaşadınız ve kariyerinizde neler oldu? Bu yıllar temel taşınızı oluşturuyor. Kariyerinizden geçen Satürn uzun vadeli bir şekilde hedeflerinizi gerçekleştirmenize aracı; tabii bu kolay olmayacak.

640
2022'nin en şanslı burçları açıklandı! 'Mükemmel bir yıldı' diyeceksiniz! - Sayfa 7

Aynı zamanda kendi burcunuzdaki Uranüs‘ün etkisiyle farkındalığınız gittikçe artmaya başlıyor. 2018’den beri bu etkiyi yaşıyorsunuz. Uranüs sizi büyütmek adı altında beklenmedik durumlara maruz bırakabilir. Kaza ve yaralanmalar olası. 2026’ya kadar kendinize dikkat ederek farkındalığınızı düzeltmeniz lazım.

740