2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 34

Özellikle yılın ilk yarısında aşka dair umutlarınızı da yeşertecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri akışına bıraktığınız sürece aşkta da kariyerde de güzel enerjiler sizi bulacak.

3441
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 35

2022 yılı Başak burçlarının evlilik ve ortaklık konusunda en şanslı oldukları yıl. 12 yıllık beklentilerinin karşılığını görecekleri bir yıl onları bekliyor. İşi, gücü bırakıp etraflarına iyice bakınmalılar. Sergilere, davetlere, konserlere gitmeli; sosyalleşme fırsatlarını kaçırmamalılar. Başak burçları için bu sene evlilik senesi olabilir. Zaten evli olan Başak burçları için evliliklerindeki tüm sorunları çözüp, uyum ve bereketi yakalama dönemi. Ortaklık isteyen Başak burçları ise bu durumla alakalı çok güzel imzalar atabilirler.

3541
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 36

Balık'taki Jüpiter etkisi Akrepler için de mutluluk verici enerjiler taşıyacak. Nisan ayının ortalarından itibaren hayatınızda istikrarlı bağlar kurmak için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Hali hazırda flört ilişkiniz varsa bu aylarda bunu tek eşli bir ilişkiye taşımak isteyebilir, belki de daha resmi bağlarla ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

3641
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 37

İlişkilerinizde yaşadığınız bu huzurlu gelişmeler sizi tüm hayatınızda etkileyecek. Size güvenen, inanan ve destek olan bir partnerin varlığıyla daha da güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Mayıs ayından sonra ise maddiyat ile ilgili yeni planlar yapmaya başlayacaksınız. Bu, bir yerden beklediğiniz bir paraya kavuşmak da, şartları çok daha iyi bir başka işe başlamak da, sektörünüzü değiştirmek de olabilir. Her ne olursa olsun, ipler kesinlikle sizin elinizde olacak.

3741