2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 32

Sahip olduğunuz tüm bağların daha da derinleşerek güçleneceği bu senede, yaşamınıza yenilikler katmak için de kusursuz bir aura ile kuşanacaksınız. Ortamların yıldızı ve en baş neşe kaynağı sizden başkası değil! İş ortamında da sosyal ortamlarda da bağlarınızı daha da pekiştirerek aidiyet duygunuzu güçlendireceğiniz bir sene sizi bekliyor.

3241
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 33

Aslanlar için 2022 yılı bol aksiyonlu geçecek! Bu aksiyonlar elbette hayatınıza güzellikler katacak değerde olacak. Pek çok fırsatın size altın tepside sunulacağı bu yılda, iyi olan her şeye ruhunuzu açacak ve şans vereceksiniz. İş fırsatları sayesinde ilerleyen yıllarda yapacağınız kariyer sıçramalarının ilk adımlarını 2022 yılında atabilirsiniz. Gereken emeği ve özveriyi gösterdiğiniz sürece çaldığınız hiçbir kapı yüzünüze kapanmayacak.

3341
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 34

Özellikle yılın ilk yarısında aşka dair umutlarınızı da yeşertecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri akışına bıraktığınız sürece aşkta da kariyerde de güzel enerjiler sizi bulacak.

3441
2022 yılının en şanssız burçları belli oldu! ‘Hemen pes etmeyin’ uyarısı geldi… - Sayfa 35

2022 yılı Başak burçlarının evlilik ve ortaklık konusunda en şanslı oldukları yıl. 12 yıllık beklentilerinin karşılığını görecekleri bir yıl onları bekliyor. İşi, gücü bırakıp etraflarına iyice bakınmalılar. Sergilere, davetlere, konserlere gitmeli; sosyalleşme fırsatlarını kaçırmamalılar. Başak burçları için bu sene evlilik senesi olabilir. Zaten evli olan Başak burçları için evliliklerindeki tüm sorunları çözüp, uyum ve bereketi yakalama dönemi. Ortaklık isteyen Başak burçları ise bu durumla alakalı çok güzel imzalar atabilirler.

3541