2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 29

LOUIE ANDERSON
Adını taşıyan çizgi filmle küçük büyük herkesin gönlünde taht kurmayı başaran ünlü komedyenin yayıncısı, Anderson’ın kanserle savaştıktan sonra Ocak ayında öldüğünü doğruladı. Lenfoma tedavisi için hastaneye gittiği Las Vegas’ta 68 yaşında yaşamını yitirdi.

2940
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 30

BOB SAGET
Bob Saget 9 Ocak’ta 65 yaşında hayatını kaybetti. Ülkemizde özellikle Bizim Ev’deki (Full House) rolüyle tanınan oyuncu, otel odasında ölü bulundu. Saget’ın ölüm nedeni uzun süre belirlenemedi. Son olarak yapılan açıklamalara göre Saget’ın başına aldığı bir darbe sonunda kafa travması geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

3040
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 31

JEAN-JACQUES SEMPE
Türkiye’de Pıtırcık serisiyle tanınan dünyaca ünlü çizer ve yazar Jean-Jacques Sempe, 89 yaşında yaşama veda etti. Fransa'nın en çok satan yazar ve çizerlerinden biri olan Sempe'nin ölüm nedeni açıklanmadı.

3140
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 32

CHARLBI DEAN
Güney Afrikalı oyuncu Charlbie Dean, 32 yaşında yaşama veda etti. Oyuncunun ani bir hastalık sebebiyle kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi. Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan Triangle of Sadness'ta başrolü paylaşan Dean'in ölümü hayranlarını şaşkına çevirdi.

3240