2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 27

IVANA TRUMP
Eski Başkan Donald Trump’ın ilk eşi olan Ivana Trump, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Trump, eski eşinin vefatını duyurduğu açıklamada, “İlham verici harika bir yaşam süren harika ve güzel bir kadındı” diye yazdı.

2740
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 28

TAYLOR HAWKINS
Foo Fighters davulcusu Taylor Hawkins, 25 Mart’ta 50 yaşında bir otelde ölü bulundu. Grup Twitter’da “Foo Fighters ailesi, sevgili Taylor Hawkins’in trajik ve zamansız kaybıyla harap oldu. Müzikal ruhu ve bulaşıcı kahkahası hepimizle sonsuza kadar yaşayacak” diyerek haberi hayranlarıyla paylaştı. Hawkins’in ölüm nedeni hala araştırılıyor. Bir rapora göre, ünlü müzisyenin öldüğü odada çok sayıda uyuşturucu bulundu.

2840
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 29

LOUIE ANDERSON
Adını taşıyan çizgi filmle küçük büyük herkesin gönlünde taht kurmayı başaran ünlü komedyenin yayıncısı, Anderson’ın kanserle savaştıktan sonra Ocak ayında öldüğünü doğruladı. Lenfoma tedavisi için hastaneye gittiği Las Vegas’ta 68 yaşında yaşamını yitirdi.

2940
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 30

BOB SAGET
Bob Saget 9 Ocak’ta 65 yaşında hayatını kaybetti. Ülkemizde özellikle Bizim Ev’deki (Full House) rolüyle tanınan oyuncu, otel odasında ölü bulundu. Saget’ın ölüm nedeni uzun süre belirlenemedi. Son olarak yapılan açıklamalara göre Saget’ın başına aldığı bir darbe sonunda kafa travması geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

3040