2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 24

KRALİÇE 2. ELIZABETH
Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Covid pandemisi döneminde bu sorunları artan Kraliçe 2. Elizabeth’in 8 Eylül’de Balmoral’da huzur içinde öldüğü duyuruldu. Haber, doktorların Kraliçe’nin sağlığı hakkında endişelenip tıbbi gözetim altına aldığının açıklamasından saatler sonra geldi. Britanya tarihinin en uzun süre tahtta kalan hükümdarıydı.

2440
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 25

ANNE HECHE
Hollywood’un en trajik olaylarından birine bu yıl tanık olundu. Ünlü oyuncu Anne Heche, arabasıyla bir eve girerek kaza geçirdi. Kaza ile birlikte çıkan yangında uzun süre yaşam mücadelesi veren Heche, saatler sonra sıkıştığı yerden kurtarılabildi. Ancak ne yazık ki verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü. Komaya giren Heche’nin kısa bir süre sonra beyin ölümü gerçekleşti ve hayatını kaybetti. Los Angeles Polis Departmanı, Heche’nin kaza anında kokain etkisi altında olduğunu belirledi.

2540
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 26

OLIVIA NEWTON-JOHN
Oyuncu Olivia Newton-John’un ölüm haberini ise kocası John Easterling sosyal medyadan duyurdu. Uzun süre meme kanseri ile mücadele eden oyuncu, bu konuda farkındalık yaratma konusunda önemli çalışmalar da yapmıştı.

2640
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 27

IVANA TRUMP
Eski Başkan Donald Trump’ın ilk eşi olan Ivana Trump, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Trump, eski eşinin vefatını duyurduğu açıklamada, “İlham verici harika bir yaşam süren harika ve güzel bir kadındı” diye yazdı.

2740