2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 12

PAKİZE SUDA
Demans hastalığı ile mücadele eden oyuncu ve yazar Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetti. Suda'nın ölüm haberini yeğeni Dilara Ergözlü, sosyal medya hesabından paylaştı. Yeğeni, Suda’nın son 6-7 yıldır Alzheimer’dan muzdarip olduğunu belirtti.

1240
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 13

CİVAN CANOVA
Oyuncu Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti. Canova, geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklamıştı. Acı haberi, oyuncu Esra Dermancıoğlu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

1340
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 14

JAKE FLINT
Oklahoma merkezli bir country müzik şarkıcısı olan Jake Flint, eşi Brenda ile evlendikten sadece birkaç saat sonra 37 yaşında hayatını kaybetti. Talihsiz gelin, Facebook’ta “Düğün fotoğraflarına bakmalıyız ama bunun yerine kocamı gömmek için kıyafet seçmem gerekiyor” diye yazdı.

1440
2022 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler! Hayranlarını yasa boğdular... - Sayfa 15

IVAN REITMAN
Bir döneme damga vuran filmlere imza atan ABD'li ünlü yönetmen Ivan Reitman yaşamını yitirdi. Hayalet Avcıları ve Animal House gibi filmlerle tanınan 75 yaşındaki Reitman'ın Montecito'daki evinde uyurken yaşama veda ettiği açıklandı. Kariyeri boyunca Bill Murray, Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Harold Ramis gibi isimlerle çektiği Hayalet Avcıları filmiyle 300 milyon dolara yakın hasılat ve iki Oscar adaylığı elde eden Reitman, 1990'da Anaokulu Polisi isimli filmle en başarılı komedi yönetmenlerinden biri olarak tarihe geçmişti.

1540