2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 8

Milli futbolcu Merih Demiral’in “Ne mutlu Türk’üm diyene” tweeti ise 200 binden fazla beğeni ile en çok beğenilenler arasına girdi.


821
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 9

Haluk Levent Twitter’ın en popüler ismi

Twitter’da en çok konuşulan isimlerden biri olan ve yaklaşık 2.5 milyon takipçiye sahip Haluk Levent bir ilki gerçekleştirdi. Twitter’ı etkisi altına alan ve ülke çapında gündem yaratan İzmir’deki yangına dikkat çekmek üzere Levent’in 9 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği konserin Twitter’da canlı yayınlanması şüphesiz yılın önemli olaylarından biriydi. 6 saat süren ve 9 müzik grubunun yer aldığı konser #FromAshestoForest hashtag’i ile Twitter’da yüzbinlerce kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. 

921
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 10

En çok kullanılan hashtag: Feyyaz Duman

Survivor 2019 her yıl olduğu gibi bu yıl da çok konuşulurken, bu yılın Twitter’da en çok konuşulan oyuncu Kadın dizisinin sevilen oyuncusu Feyyaz Duman oldu. #arifgibisevmek fenomen aşka gönderme yaparak kullanıcıların en sevdiği hashtaglerden biri olurken BTS de en çok kullanılan hashtaglerden biri oldu. 

1- feyyazduman 

2- BTS

3- galatasaray

4- arifgibisevmek

5- survivor2019

1021
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? İşte en beğenilen tweetler... - Sayfa 11

En çok konuşulan dizi: Game of Thrones

Eğlence kategorisinde ise en çok kullanılan hashtaglerde bu sene final yapan Game of Thrones (#GoT) yer alırken #senanlatkaradeniz, #arifgibisevmek #hercai #survivor2019 hashtagleri en üst sıralarda yer aldı. 

1- GoT 

2- arifgibisevmek

3- senanlatkaradeniz

4- hercai

5- survivor2019

1121