2019’a damgasını vuran moda olayları - Sayfa 12

VİCTORİA BECKHAM İLK KEZ KOZMETİK MARKASI ÇIKARDI

Victoria Beckham, daha önce markalar için kozmetik koleksiyonu çıkarırken, Lady Gaga ile aynı tarihte kendi adını verdiği bir kozmetik markası çıkaracağını açıkladı. Ünlü tasarımcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ‘İlk benden duyun. Victoria Beckham Beauty çok yakında' dedi.

1219
2019’a damgasını vuran moda olayları - Sayfa 13

VICTORIA’S SECRET’A İLK TRANS MODEL

Victoria's Secret markasının yaratıcı yönetmeni Ed Razek, 2018’de verdiği bir röportajda, markanın bünyesinde kesinlikle transeksüel modellerin yer almayacağını söylemiş ve tepkilere yol açmıştı. Bu konuşmadan bir yıl sonra Victoria’s Secret, kadrosuna ilk kez bir trans model dahil etti; Valentina Sampaio… Model, markanın Pink serisinin yüzü oldu.

1319
2019’a damgasını vuran moda olayları - Sayfa 14

ED RAZEK İSTİFA ETTİ

Victoria’s Secret, kadrosuna ilk kez bir trans modeli dahil ettikten bir gün sonra, markanın yaratıcı yönetmeni Ed Razek istifa etti. Razek'in istifa ettiği gündemde şok etkisi yarattı. Sampaio'nun şirketle anlaşmasının ardından görevinden ayrılan pazarlama müdürünün bu kararını sevinçle karşılayanlar da oldu, yaptığının hata olduğunu düşünenler de…

1419
2019’a damgasını vuran moda olayları - Sayfa 15

JENNİFER LOPEZ’DEN İLK KEZ PODYUMDA

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, 2000 yılında katıldığı Grammy töreninde giydiği ve tarihe geçen Versace tasarımı elbisenin bir benzerini, eylül ayında Milano Moda Haftası’nda podyumda giydi. Gösteri dünyasının tarihe geçen elbiselerinden olan yeşil elbiseyi anımsatan kıyafetle podyumda yürüyen Lopez, seyircilerden büyük beğeni ve alkış topladı.

1519